2024 May 02., Thursday/Zsigmond napja van. .

Keresés

Add meg amire keresni szeretnél!

Brutálisan megkínoztak egy cigány férfit Jászkarajenőn
2024. 03. 08. 00:00

Elrabolták, majd három fogát egy harapófogóval gyökerestől kitépték, közben kalapáccsal és vascsővel verték, majd a brutális kínzást követően egy kútba akarták dobni - állítja az a cigány férfi, akit csütörtök délután Jászkarajenőn véresen tért haza családja körébe a fagyűjtésből, és rokonai azonnal értesítették a rendőrséget és a mentőket. A rendőrök néhány órán belül elfogtak egy 52 éves férfit, aki tagadja, hogy köze lenne a brutális kínzáshoz.

 

Több százezren is látták a közösségi médiában azt az élő videót, amelyben egy véres arcú és ruházatú férfi arról beszél, hogy a közeli erdős területre ment gallyat gyűjteni, amikor megállt mellette egy autó, és kiszállt belőle három férfi, és vascsővel ütlegelni kezdték. Ezután betuszkolták az autóba, egy közeli tanyára vitték, ahol egy fogóval kitépték három fogát, kasztrálni akarták, majd az ájultra vert férfit egy kútba is bele akarták dobni. A vérző férfit végül magára hagyták, és ezután gyalog ment haza otthonába, és a családtagok azonnal értesítették a hatóságokat.
 
A férfi azt állította, felismerte az egyik támadóját, a vidóközvetítésben meg is nevezte.
 
A férfit a mentők kórházba szállították, és az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett test szerte, 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.
 
A rendőrök pár óra alatt elfogtak és őrizetbe vettek egy 52 éves helybéli férfit, kihallgatták, ő azonban tagadta, hogy köze lenne a bűncselekeményhez.
A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés, a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
 
 
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember
 
 
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember
 
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy